Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Για να λάβετε έγκριση στο αίτημα σας για επιστροφή προϊόντος ή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε αρχικά με την εταιρία μας στο τηλέφωνο  2310 281456 ή μέσω e mail στο info@optics.gr

Η Εταιρεία μας θα φροντίσει άμεσα να αντικαταστήσει το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε. Σε διαφορετική περίπτωση –ολοκληρωτικής ακύρωσης της αγοράς- δύναται είτε να σας επιστραφεί το ποσό της αγοράς σας –με τον ίδιο τρόπο που την πραγματοποιήσατε- είτε να αφήσετε την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων της επιστροφής σας ως  ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο και να το χρησιμοποιήσετε όποτε επιθυμείτε σε νέα παραγγελία, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

Το κόστος επιστροφής για την πρώτη αλλαγή προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν και η επιστροφή πραγματοποιείται  αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier με χρέωση παραλήπτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το επιστρεφόμενο προϊόν ή προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική τους συσκευασία και να παραδοθούν στην συνεργαζόμενη courier εντός διαστήματος 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής είναι 3,5€ για όλη την Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο  2310 281456 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 18:00) ή μέσω e mail στο info@optics.gr